luni, 16 august 2010

Scandalul de la Spiru Haret: Diplomele de licenţă nu pot fi anulate de Minister, ci de judecătorie

Răsturnare de situaţie în scandalul "Spiru Haret". Înalta Curte a hotărât că diplomele de licenţă nu pot fi anulate de Minister, ci doar de instanţa de judecată. De cealaltă parte, oficialii Ministerului susţin că decizia magistraţilor nu schimbă cu nimic lucrurile.

Motivul pentru care s-a ajuns aici este că s-a creat un precedent. O absolventă Spiru Haret a dat în judecată Ministerul Educaţiei pentru că i-a anulat diploma şi a câştigat.

Ministrul de la Educaţie susţine însă că nu a anulat diplomele, ci nu le recunoaşte. Aşa că cine are nervi, dă în judecată Ministerul şi rămâne cu diploma veche, cine nu, mai dă încă o dată examenul în septembrie şi are o diplomă recunoscută de Ministerul Educaţiei.

De data asta, însă, examenul va fi mai dur. Studenţii nu vor mai da testul pe Internet, în faţa unui calculator, ci în prezenţa unui membru al comisiei.

Un comentariu:

  1. VA ROG FRUMOS PE TOTI ABSOLVENTI UNIVERSITATI SIPRU HARET CARE AU LUAT LICENTA IN 2009 SA NE STRANGEM FOARTE URGENT SA DAM IN JUDECATA SPIRU HARET SA NE LUAM DIPLOMELE DE LICENTA SUNATI-MA URGENT LA NR. DE TELEFON :0729 40 41 45 SI 0764 721 995

    RăspundețiȘtergere