miercuri, 27 iulie 2011

Taxe Scolarizare Spiru Haret 2011/2012

Pentru cei care doresc sa se inscrie la Universitatea Spiru Haret sau care sunt deja inscrisi la aceasta universitate,va anuntam ca au fost publicate noile taxe de scolarizare pe anul universitar 2011-2012.Taxele de scolarizare sunt cuprinse intre 1680-3060 Ron in functie de facultatea si de specializarea aleasa.Lista completa o puteti gasi AICI. De asemenea pentru cei interesati ca informam ca taxa de inscriere la admitere este de 80 de Ron.Actele necesare inscrierii la Universitatea Spiru Haret le gasiti AICI.

12 comentarii:

  1. In astfel de conditii (venituri reduse, cheltuieli marite ) multi studenti se vor retrage si foarte multi renunta sa se inscrie.

    RăspundețiȘtergere
  2. mult prea mari taxele pentru puterea noastra

    RăspundețiȘtergere
  3. voi sunteti normal la cap...? cine dracu da 20 de mil si de unde atatia bani fratilor..de la 12, 13 mil.. aproape le-ati dublat taxele.. unde dracu va credeti voi..?

    RăspundețiȘtergere
  4. in acest caz , renunt la facultate!:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa fim seriosi, erau totusi mult prea mici taxele de scolarizare din ani precedenti.
    EU sunt la zi la jurnalism si consider ca actualele taxe sunt rezonabile in comparatie cu taxele de scolarizare din universitatile de stat. Ce vreti mai mult?

    RăspundețiȘtergere
  6. eu ar trebuii sa ma inscriu in anul IV Drept.....dar mi se pare extraordinar de mare taxa.......deci m-ai bine renunt,sau inghet anul......dar nu o sa le platesc 1980 Ron....si daca sunt in ultimul an......e bataie de joc......si se mira ca nu are studenti??asa nici nu o sa aiba...ca si cei existenti,o sa renunte..

    RăspundețiȘtergere
  7. e clar ca nu stiu ce vorbesc , parca au visat la taxe mari si acum le si cere, referitor la ce spune daniel ca sunt rezonabile, chiar nu stie ce vorbeste sau dispune de multti bani astfel incat sa isi poata plati facultatea.

    RăspundețiȘtergere
  8. o sa ramaneti fara stundenti dvs incalcati o regula elementara de marketing scumpiti niste servicii cand trebuie sa le ieftiniti/mentineti ,costul unui an universitar pt a va castiga putinii elevi ce au luat bacul*sau ai veti pierde si pe cei ce i-ati avut! :) ce simplu nu? eu unul nu ma voi mai inscrie la dvs inghet anul! va doresc conturi grase :)

    RăspundețiȘtergere
  9. au scumpit muistii ca au fost idiotii aia praf la bac anul asta.

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu va zic ca este o strategie bine pusa la punct deoarece daca am merge pe un contract anulI-IV atunci nu ar putea face asta pentru ca i-am putea dar in judecata,insa odata cu noul contrat incheiat au puterea sa faca asta deoarece sunt clauze noi....in fine.eu sunt curioasa daca am putea sa trecem de la FR la ZI ???? V-as fii foarte recunoscatoare pentru orice informatie.

    RăspundețiȘtergere
  11. si exista un zvon ca vor sa mareasca si taxa de licenta de la 500 ron la 1100 ron ce parere aveti daca chiar asta este adevarul??

    RăspundețiȘtergere
  12. deja au marit taxa de licenta,va fi de 1100 ron,iar pt Adriana,stiu ca s-au transferat multi de la FR la zi....

    RăspundețiȘtergere